<< Terug naar overzicht

5 redenen voor het uitbesteden van uw VvE beheer

Binnen een flat of appartementencomplex heeft u nagenoeg altijd te maken met een Vereniging van Eigenaren. Dit houdt in dat de bewoners van een koopwoning binnen deze gebouwen wettelijk verplicht zorgdragen voor het algemene onderhoud (bijvoorbeeld de lift, het trappenhuis, het dak en/of de entree). Daarnaast staat de VvE ook voor het behartigen van de gemeenschappelijke belangen van de bewoners van het gebouw. Beide taken die als extra kunnen worden ervaren zonder dat hierom wordt gevraagd. Daarom in deze blog 5 redenen voor het uitbesteden van uw VvE beheer.

1. Deskundig Advies

Deskundig advies en ondersteuning is onze core business. Door de jarenlange ervaring kunnen we u en alle andere leden van de VvE voorzien van de juiste benodigdheden. Van wet- en regelgeving tot het opstellen van een beleid en de daarbij passende reglementen. Daarnaast ondersteunen we u ook op het gebied van juridische kwesties. 

2. Professioneel beheer

Met de uitgebreide kennis van JB Bouwbegeleiding zorgen we voor een optimaal management van uw VvE beheer. Door onze kennis, ervaring en middelen kunnen we u in alle aspecten van het beheer ontzien. Wij zien dit namelijk als prioriteit en niet even als bijzaak.

3. Tijdsbesparing

Het VvE beheer kan soms wel eens als parttimebaan worden ervaren. Het is niet zomaar een vrijwilligerstaak. Met de steeds drukker wordende schema’s van bewoners wordt het dan ook lastiger en lastiger om dit optimaal op te kunnen pakken. Door dit uit handen te nemen kunnen eigenaren zich weer focussen op hun eigen bezigheden. 

4. Financiële expertise op maat

Van het opstellen van een begroting tot het beheren van reserves. Wij beheersen samen met onze partners over een uitgebreid financieel netwerk en de daarbij passende expertise. De financiën van de VvE zullen daarbij op een transparante manier worden beheerd.

5. Een uitgebreid netwerk

Bij JB Bouwbegeleiding staat hoogwaardige dienstverlening voorop. Zonder goed netwerk was dit nooit mogelijk. Door de goede relatie met onze leveranciers en deskundigen zijn we in staat om gunstige voorwaarden en tarieven te bieden.

5 redenen voor het uitbesteden van uw vve beheer

Hoe kan JB Bouwbegeleiding u helpen bij uw VvE beheer?

Door ons in te schakelen voor uw VvE beheer kiest u voor een onafhankelijke partij uit Breda en omgeving. Daarnaast verzorgen we het hele pakket en zijn we altijd in de mogelijkheid om iedereen binnen de VvE te voorzien van deskundig advies waar nodig.

 Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Neem dan gerust contact op via de gegevens op onze website of hou onze social media kanalen in de gaten. 

<< Terug naar overzicht