Waarom kiezen voor JB Bouwbegeleiding?

Kies voor de gemakkelijke weg

Stressvrij verbouwen en zo veel mogelijk tijd besteden aan zaken waar u energie van krijgt. Bij ons bent u aan het goede adres als u naast expertise ook op zoek bent naar ontzorging. Zie ons als uw grote broer die u begeleidt tijdens verbouwingen en tuinaanpassingen.

Vast aanspreekpunt

Wij luisteren naar uw wensen en wij zijn er voor u en communiceren transparant. U kunt altijd bij ons terecht met vragen, die wij voor u weer meenemen naar de aannemer. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar.

Financiële besparing

Wij zorgen voor een constante controle en begeleiding van het bouwproces. U komt hierdoor niet voor onverwachte verassingen te staan door bijvoorbeeld hogere kosten dan ingecalculeerd, of tijdsplanning die enorm uitloopt.

Onafhankelijke bouwbegeleider en bouwborger

Bij JB bouwbegeleiding kiest u voor een onafhankelijke begeleiding. Wij komen voor uw belangen op. U krijgt van ons een objectief advies en we begeleiden u daar waar uw behoeftes liggen.

Spil tussen klant en aannemer

We hebben een groot netwerk met betrouwbare en kundige partijen en zoeken een aannemer die bij u past. Daardoor kunnen we voor u in korte tijd uw dromen realiseren. Wij luisteren goed naar wat u nodig heeft.